Skholen kevään suosituimmat verkkokurssit TOP 5

On taas aika koota mennyttä koulutuskevättä yhteen. Me Skholessa seuraamme tarkoin verkkokurssien suorittamista: kurssin kävijämääriä, suoritusmerkintöjä sekä kursseista saatuja palautteita ja sitä, miten koulutuksiin osallistujat ovat arvioineet oman osaamisensa ennen verkkokoulusta ja koulutuksen jälkeen.
ales-maze-XmHslCeMj9s-unsplash

Tarkasteluajanjaksolla tammi-toukokuu 2022 Skholen suosituimmat verkkokurssit olivat:

  1. Lääkelaskenta
  2. PKV-lääkehoito
  3. Lääkehoito
  4. Sisätaudit
  5. Ikääntyneiden lääkehoito

Voidaan siis todeta, että lääkehoito kaikkinensa lukeutuu Skholen suosituimpiin koulutuskokonaisuuksiin – myös pidemmällä aikavälillä.

Olemme iloisia, että toukokuun suosituimpiin ylsi uusi Haavanhoito-verkkokurssimme. Koulutusta on toivottu pitkään ja se taisi tulla tarpeeseen! Myös psykiatria, hoitotyön kirjaaminen ja kirurgiset sairaudet ja vammat verkkokurssit kiinnostavat ja ylsivät kevään tarkastelussa Top 10 -listalle.

Skholen verkkokursseilta oppia sote-alan opiskelijoille ja ammattilaisille

Skholen verkkokurssit on suunnattu jo valmistuneille sote-ammattilaisille täydennyskoulutukseksi, hoitoalaa ammattikorkeakoulussa opiskeleville sekä lähihoitajaopiskelijoille. Kaikkiin Skholen verkkokursseihin sisältyvät opiskelijan oma arvio aihealueen osaamisesta ennen kurssin suorittamista sekä arvio opintokokonaisuudesta kurssisuorituksen jälkeen.

Koulutuspalautteista käy ilmi, että verkkokurssit ovat olleet kattavia ja selkeitä kokonaisuuksia. Niihin liittyvät tehtävät, testit ja case-tapaukset on koettu hyödyllisiksi. Top 5 -listalle yltäneet koulutukset ovat sekä vaativia että antoisia:

”Lääkehoidon verkkokurssi oli laadittu hyvin ja se antoi monipuolisesti tietoa aiheesta. Tehtävissä vaikeita laskuja, jotka pitää kuitenkin käytännön hoitotyössä osata!”

Skhole tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan oppimisympäristön ammatilliseen kehittymiseen. Skholen suosituimpiin verkkokursseihin lukeutuvia lääkehoidon kokonaisuuksia ovat: Lääkehoito, Suppea lääkehoito, Mielenterveyshäiriöiden ja päihderiippuvuuksien lääkehoito, Lasten lääkehoito, Ikääntyneiden lääkehoito, PKV-lääkehoito, Lääkelaskenta ja Lääkeaineryhmät, Lasten lääkehoito, Ikääntyneiden lääkehoito, PKV-lääkehoito, Lääkelaskenta ja Lääkeaineryhmät.

Kaikki verkkokurssimme tarjoavat täsmätietoa laajasti – hanki omat kokeilutunnuksesi tästä!

Blogin tekstin tarjoaa Skhole. Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.