Skhole Facebookissa Usein Kysyttyä Kurssit Blogi
Usein Kysyttyä

Lääkehoidon lupasivu

Skholen lääkehoidon koulutus on suunniteltu vastaamaan vuoden 2016 Turvallinen lääkehoito-oppaassa määriteltyjä kriteerejä.

Toimintayksikön omassa lääkehoitosuunnitelmassa määritellään ne lääkehoidon tehtävät, joihin tarvitaan lääkeluvat, STM:n Turvallinen lääkehoito –oppaan antamissa rajoissa. Lääkeluvan edellytyksenä ovat Skholen oppimisjärjestelmässä (tai muulla tavalla) työntekijän pohjakoulutuksesta riippuen suoritettavat kokeet, sekä työpaikalla suoritettavat näytöt, jotka on määritelty toimintayksikön lääkehoitosuunnitelmassa.

Vaadittavat suoritteet:

Sekä teoria- ja laskentakokeiden, että käytännön näyttöjen valvonnan suorittaa työyksikön määräämä kokenut ammattihenkilö, joka vahvistaa valvoneensa ja hyväksyneensä suorituksen omalla allekirjoituksellaan.

Koetapahtumat

Kokeen voi suorittaa kerran ja tämän jälkeen koe lukittuu. Esimies voi avata lukituksen uusintaa varten. Lisätietoa koetapahtumista löydät täältä. Kokeiden kysymysmäärät ja läpäisyprosentit   Kaikkien lääkehoidon kokeiden suoritusaika on 45 minuuttia.  

Katso lääkelaskenta kurssista esimerkkivideo täältä

Asiakkaamme suosittelevat

“Lääkelupatenttien luominen palvelussa on helppoa, ja tuo lisää joustavuutta niiden suorittamiseen.”

Ritva Salakka, Kontulan Helykoti

“Verrattuna muihin tentteihin ovat Skholen tentit haastavampia. Tämä on toki meidän näkökulmasta hyvä, sillä jos nämä tentit läpäisee, on osaaminen varmasti korkealla tasolla.”

Jenika Lahti, Stella Kotipalvelut

“Edullinen ja helppo tapa järjestää lääkelupatenttejä. Palvelu on yksinkertainen, lääkeosio on selkeä, ja sisältö on hyvää ja laadukasta.”

Ulla Pekkala, Alina Hoivatiimi

“Mainio tapa saada lääketietoutta henkilökunnalle.”

Tuula Laulaja, Dementiakoti Villa Tapiola

“Lääkelupatentti on vaativampi kuin kilpailijoilla. Sisältö on monipuolinen, lukuosiot helposti löydettävissä ja tentti helppo tehdä. Lyhyelläkin käytöllä helppoa tehdä ja normaalit tietojenkäsittelytaidot riittävät.”

Kirsi Hirvonen, Alina Hoivatiimi

“Skholen lääkelaskennan luennoissa teoria on niin yksinkertaisesti selitetty, että näistä jokainen saa varmasti kiinni! Monesti lääkelaskenta koetaan jopa hieman pelottavaksi, varsinkin, jos matematiikan opinnoista on paljon aikaa. Skholessa teoriaa saa kerrata omaan tahtiin ja se on selkeä etu.”

Riitta Ala-Korpi, Centria AMK

“Helposti, taloudellisesti ja tehokkaasti käytettävä oppimisympäristö.”

Elina Konsala, Viola-koti