Skholen oppimisympäristö

Verkkokoulutusta helposti, jaa tietoa ja seuraa koulutuksen tuloksia

Vie materiaalisi alustalle!

Omat materiaalit kätevästi koulutukseksi

Skhole tarjoaa helppokäyttöiset ja yksinkertaiset työkalut omien materiaalien vientiin alustalle. Lataa alustalle tekstit, kuvat, videot, livelähetykset tai podcastit, ja yhdistä niihin kuvia tai muita tiedostoja, kuten lomakepohjia. Luo tehtäviä, järjestä kokeita ja mittaa miten tieto jalkautuu osaamiseksi. Skholen alusta mahdollistaa kaiken tämän näppärästi ja joustavasti.

Toimii kaikilla laitteilla

Skholen alusta on selaimessa toimiva EaaS (Education as a Service) palvelu, jonka käyttö onnistuu missä tahansa, kunhan vain pääset verkkoon, tai olet ladannut sisältöjä offline käyttöä varten. Sinun ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmistoja, pelkkä verkkoselain riittää.
Palvelun työkalujen avulla voit seurata opiskelun etenemistä, mitata osaamista sekä tuottaa raportteja tehdyistä suorituksista.

Lisäksi voit määrittää kenelle eri materiaalit näkyvät. Palvelu toimii kaikilla laitteilla missä ja milloin tahansa, ajasta ja paikasta riippumatta.

Seurattavaa tiedonjakoa

Kuinka osaaminen kehittyy?

Tilastotyökalujen avulla voit raportoida tehdyistä koulutuksista ja seurata tuloksia. Käyttäjällä on käytössään muistiinpano-ominaisuus, jolla voi poimia tekstistä olennaisimmat asiat omiksi muistiinpanoiksi. Alustalla on helppoa tehdä osaamistason kartoituksia ja seurata koulutuksen tuloksia.
Seuraa tiedon logistiikkaa juuri Teillä!

Kokemuksella helppokäyttöinen!

Käyttäjäkokemus keskiössä
Skholen alusta on suunniteltu yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoiden kanssa. Vaativa asiakaskenttä on ohjannut ottamaan käyttäjän keskiöön kaikessa. Vuosien varrella käytyjä oppeja pääsevät nyt hyödyntämään kaikki muutkin. Pitkän kokemuksen perusteella hiottu alusta varmistaa erinomaisen käyttökokemuksen, olipa kyse sitten kouluttajasta, raportoivasta esimiehestä tai loppukäyttäjästä.
Tuemme asiakkaitamme myös sisällöntuotannossa!
Meillä on laaja kokemus koulutusten tuotannosta ja tarjoamme myös tässä mielellämme apua. Me haluamme varmistaa onnistumisesi alustamme käytössä.

EaaS, eli Education as a Service

Skhole Oy tarjoaa koulutusta palveluna (EaaS). Asiakkaanamme et tarvitse erityisiä ohjelmistoja tai omia it-ratkaisuja palvelun käyttöön, sillä palvelu toimii verkkoselaimen kautta. Skhole huolehtii palvelun sisällöistä, kehityksestä, päivityksistä ja teknisistä asioista. Tietosuojakäytännöissä noudatamme EU:n tietosuojalakeja. Käytämme alan parhaita tietoturvakäytäntöjä.

Tarpeidenne mukainen toteutus

Visuaalisuus

Alustan rakennamme yrityksenne visuaalisen ilmeen mukaisesti. Saumaton käyttökokemus linkitettynä kotisivuillenne.

Kirjautuminen

Kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja koulutukset voi suorittaa milloin vain, missä vain, ajasta ja paikasta riippumatta.

Integroitava

Skholen alusta on kattavan rajapintansa avulla helposti integroitavissa muihin järjestelmiin.