Ilmainen verkkokurssi infektioiden ehkäisystä ja torjunnasta

Viime päivinä julkisuudessa on ymmärrettävästi keskusteltu infektioista, niiden ehkäisystä ja torjunnasta. Haluamme omalta osaltamme auttaa ja koostimme verkkokurssin, joka käsittelee käsihygieniaa, infektioiden ehkäisyä ja torjuntaa. Kurssi on avoin kaikille, eli pääset katsomaan sen vaikket olisikaan Skholen asiakas.

Tieto on valtaa myös infektioiden ehkäisyssä ja torjunnassa. Oikeilla toimintamalleilla voit vähentää riskiä infektion tarttumisen ja leviämisen osalta. Kurssin luennot koostuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkoluennoista ja ohjevideoista, sekä Skholen ja Hoitotyön tutkimussäätiön tuottamasta Käsihygienian kurssista. Kurssi koostuu yhteensä kahdeksasta verkkoluennosta, sekä kahdesta ohjevideosta. Kurssi on suunnattu erityisesti hoiva- ja hoitotyössä työskenteleville. Kurssi on avoin kaikille, eli pääset katsomaan sen vaikket olisikaan Skholen asiakas. Pääset kurssiin klikkaamalla tästä.

THL:n sivuilta löydät valtavasti tietoa infektioista ja rokotuksista.

THL Seminaarit  Youtube kanavalla löydät valtavasti seminaaritallenteita, sekä verkkoluentoja monista eri aiheista.

Hoitotyön tutkimussäätiö tuottaa ja levittää tutkimusnäyttöä ja tukee näytön käyttöönottoa sosiaali- ja terveydenhuoltossa.

Hyvällä käsihygienialla vähennetään hoitoon liittyviä infektioita. Käsihygienian toteutumisen arviointiin ja kehittämiseen kehitetyn toimintamallin löydät täältä.

Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan oppimisympäristö, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla.

Laaja kurssivalikoimamme sisältää lakisääteiset täydennyskoulutukset ja yli 50 vapaasti valittavaa kurssia. Voit kokeilla palveluamme ilmaiseksi kahden viikon ajan. Luo testitunnukset täältä.

Blogin tekstin tarjoaa Skhole. Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.