Räätälöity

oppimisympäristö

Helppokäyttöinen ja looginen koulutusalusta organisaatiollesi

Skholen räätälöity oppimisympäristö on rakennettu sinun organisaatiollesi tiedon jakoa, osaamisen varmistamista sekä tulosten seurantaa varten. Oppimisympäristö räätälöidään organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaiseksi ja sisällöt koostuvat organisaatiosi omista materiaaleista. Mikäli haluat, voimme yhdistää myös Skholen hoitoalan lisä- ja täydennyskoulutukset kurssikirjastoon

Varaa esittely

Asiakkaat edellä

Looginen ja helppokäyttöinen

Oppimisympäristömme on syntynyt asiakkaidemme tarpeista. Alusta on looginen, yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Se sopii käyttäjäkunnalle, joka ei välttämättä koe digihärpäkkeitä ja verkkoympäristöä omakseen.

Jatkuva tuki

Skholen oppimisympäristön käyttöönotto on vaivatonta ja sisällöntuotanto helppoa. Verkkoympäristö saa olla sinulle ja henkilökunnallesi täysin vieras, sillä meiltä saat jatkuvan tuen koulutuspalvelun käyttöönottoon ja käytön ajaksi. Olemme aina tavoitettavissa ja organisaatiosi käytettävissä.

Yhdistä hoitoalan kurssit

Tarpeidesi mukaan voimme yhdistää Skholen hoitoalan koulutuspalvelun kurssit ja luennot räätälöityyn kurssikirjastoosi. Hoitotyön parissa toimiville organisaatiolle koulutuspalvelumme tarjoaa käyttäjille vapaan käyttöoikeuden 1 783 hoitoalan luentoon sekä 165 hoitoalan kurssiin. Koulutusmateriaalia löytyy laajasti lääkehoidon kursseista käsihygieniaan, podcasteista lääkelaskentaan ja työhyvinvoinnista substanssi-koulutuksiin.

skhole-courses

Skhole on luotettava ja helppo käyttää

0
Asiakasorganisaatioiden määrä 2023
0
Käyttäjämäärä 2023
0
Suoritettujen luentojen määrä 2023

Varmista organisaatiosi ammattitaito kustannustehokkaasti verkossa

Instagram

Ei ylläpitokuluja

Räätälöity oppimisympäristömme on SaaS (Software as a Service) -palvelu. SaaS-palvelulla tarkoitetaan pilvessä sijaitsevaa ohjelmistoa, jota ylläpidetään palveluntarjoajan eli meidän toimesta. Maksat vain palvelun käytöstä, mutta et ylläpidosta tai muista kuluista.

Reaaliaikainen raportointi

Reaaliaikaiset koulutuksia koskevat dokumentit sekä raportit ovat aina kätevästi saatavilla palvelustamme. Tämä helpottaa hallinnollisia töitä, koska palvelumme kostaa raportit sinulle automaattisesti sekä pääset käsiksi raportteihin missä ja milloin vain.

Nykypäivän teknologia

Oppimisympäristö toimii verkkoselaimen kautta - et tarvitse mitään sovelluksia. Voit käyttää palvelua missä ja milloin vain verkkoyhteydessä olevalla kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Helpot askeleet palvelun käyttöönottoon

1.
Varaa esittely

Täytä lomake tästä ja otamme sinuun yhteyttä seuraavan arkipäivän kuluessa. Esittelyssä käymme läpi tarpeesi ja oppimisympäristön mahdollisuudet. Saat myös palvelun testitunnukset käyttöösi.

2.
Sopimukset ja käyttöönotto

Tarvekartoituksen pohjalta laadimme organisaatiosi tarpeita palvelevan sopimuksen. Palvelun käyttöönoton tukemiseen tarjoamme tukihenkilön ja maksuttoman koulutuksen. Tuemme sinua alusta loppuun.

3.
Käyttö ja ylläpito

Palvelun käyttöön tarjoamme jatkuvan tuen ja ylläpidon. Sama palvelun tukihenkilö auttaa sinua käytön aikana ja on arkisin aina tavoitettavissa. Kuulemme myös mielellämme kehitys- ja kurssiehdotuksia.

Asiakkaiden suusta

Eeva-Marja Loukola

Johtaja, Kuurojen palvelusäätiö

Eeva-Marja Loukola

Skhole on mitä mainioin tapa tasapuolisten kouluttautumismahdollisuuksien tarjoamiseen sekä organisaation yhteisten koulutustavoitteiden toteuttamiseen, ja myös kustannussäästöt ovat merkittävät.

Harri Hyvärinen

Kehitysjohtaja, Humana lastensuojelupalvelut

Harri Hyvärinen

Skhole tuo mukanaan Humanalle laajasti tarvittua terveydenhuollon osaamista ja ymmärrystä lastensuojelupalveluihin. Skhole on vaivaton, yksinkertainen ja erityisesti helppokäyttöinen.

Elina Konsala

Henkilöstöpäällikkö, Viola-kotiyhdistys ry

Elina Konsala

Skhole soveltuu hienosti täydennyskoulutusalustaksi meidän tarpeisiimme. Me pystymme sen avulla räätälöimään kaikille ammattiryhmille sopivan täydennyskoulutuspaketin kustannustehokkaasti. Yksi oppii katselemalla, toinen lukemalla ja kolmas kuuntelemalla – Skhole soveltuu kaikille.

Asiakkaitamme

Etsitkö muita Skholen palveluita?

Lääkehoidon koulutus
Verkkokurssit ja teoriakokeiden harjoittelu sekä järjestäminen kuuluu Skholen hoitoalan koulutuspalvelun kurssikirjastoon.
Tutustu palveluun
Hoitoalan koulutuspalvelu
Skhole tarjoaa hoitoalan organisaatioille digitaalisen koulutuspalvelun, jossa henkilökunta voi suorittaa kaikki pakolliset koulutukset. Kokeile ilmaiseksi!
Tutustu palveluun
Avoimen AMK:n kurssit
Suorita Skholen oppimisympäristössä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja
Tutustu palveluun

Kiinnostaako oppimisympäristön

räätälöinti?

Autamme mielellämme!

Kartoitetaan tilanteesi yhdessä ilman sitoutumisvelvollisuutta.

Varaa esittely