Nyt puhuu opiskelija; Atooppinen ihottuma ja sen hoito -kurssi valmistui opinnäytetyön tuloksena

LAB-ammattikorkeakoulun sairaanhoitajaopiskelijan opinnäytetyönään tekemä Atooppinen ihottuma ja sen hoito -verkkokurssi on valmis! Kysyimme kurssin tehneeltä opiskelijalta miten opinnäytetyön teko sujui.


“Moikka! Olen Aura, 24-vuotias kohta valmistuva sairaanhoitaja Lahden Ammattikorkeakoulusta. Arkeeni kuuluu kirjojen lukeminen, historian syövereihin uppoutuminen ja hyvä ruoka. Sosiaali- ja terveysalalla minua vetää puoleensa ihmisläheinen työ, joka tasapainottaa rauhallista arkeani.

Opinnäytetyön tekijä Aura Lindqvist

Skhole tuli itselleni tutuksi opiskelujeni ensimmäisenä vuonna, kun koulussa käytettiin Skholen kursseja osana opintoja. Olen aina pitänyt virtuaalisista oppimisympäristöistä ja omaan tahtiin kurssien suorittamisesta, joten Skhole oli mieluisa paikka oppia minulle. Viimeisenä vuotena opinnäytetyön tekeminen tuli ajankohtaiseksi. Eräs ystäväni oli alkanut tehdä aiemmin opinnäytetyötään Skholelle ja vinkkasi minulle mahdollisuudesta.

Olen ollut harjoittelussa ihotautien poliklinikalla ja silloin kiinnostukseni ihotauteihin heräsi. Opinnäytetyöni tein aikuisen atooppisesta ihottumasta ja sen hoidosta. Täytin yhteydenottolomakkeen, johon pystyin kirjottamaan omia mielenkiinnon kohteitani. Skholelta otettiin pian yhteyttä ja tarvetta minua kiinnostavalle aiheelle löytyi. Uskon, että opinnäytetyöstäni on hyötyä tulevaisuudessa, kun pyrin liikkumaan alalla kohti minua kiinnostavia työpaikkoja.

Yhteistyö Skholen kanssa sujui saumattomasti ja sain tukea aina tarvittaessa. Yhteyshenkilöiden kanssa oltiin tiiviissä vuorovaikutussuhteessa läpi opinnäytetyön ja sain paljon hyviä vinkkejä ja kannustusta heiltä. Opinnäytetyö oli myös mahdollista tehdä sangen nopealla aikataululla, mikä minulla oli alusta asti toiveena, sillä valmistuminen häämötti jo lähitulevaisuudessa.”


Haluatko sinäkin tehdä opinnäytetyösi Skholelle? Tarjoamme sote-alan opiskelijoille laajan valmiin aihepankin, mutta opiskelijalla on myös itse mahdollisuus ehdottaa aihetta. Olitpa jo opintojen loppusuoralla tai vasta alussa, kannattaa tämä vaihtoehto pitää mielessä, kun opinnäytetyön tekeminen on sinulle ajankohtaista. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Blogin tekstin tarjoaa Skhole. Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.