On juhlan aika: Skholessa jo 100 julkaistua verkkokurssia!

Skhole julkaisi lokakuussa sadannen verkkokurssinsa. Joustava ja kustannustehokas oppimisympäristö on suunnattu ammatilliseen kehittymiseen, ja kattavat verkkokurssit soveltuvat erilaisille oppijoille: jo valmistuneille sote-ammattilaisille täydennyskoulutukseksi, hoitoalaa ammattikorkeakoulussa opiskeleville sekä lähihoitajaopiskelijoille.

– Verkkokoulutustarjonnassamme opiskelijalla on mahdollisuus perehtyä laajasti hoitotyöhön ja sosiaalihuoltoon. Kursseillamme voi oppia lääkehoitoa, geriatriaa, mielenterveystyötä, lasten hoitotyötä, hoitotyön etiikkaa ja vuorovaikutusta, lastensuojelutyötä sekä esimerkiksi painehaavojen tunnistamista, tuotantokoordinaattori Johanna Honkela listaa.

100-postausta

Aidontuntuiset potilastapaukset ja hoitotilanteet havainnollistavat tyypillisiä sosiaali- ja terveydenhuoltotyössä esiintyviä ongelmia konkreettisella tavalla, ja case-oppimista suositaankin kaikissa Skholen verkkokoulutuksissa. Verkkokursseihin liittyvät tehtävät ja testit on koettu hyödyllisiksi.

– Koulutuspalautteista käy ilmi, että Skholen verkkokurssit ovat olleet kattavia ja selkeitä kokonaisuuksia. Kurssit antavat erinomaiset valmiudet toimia monenlaisten kohderyhmien parissa, Honkela iloitsee.

Skholen suosituimpiin verkkokursseihin lukeutuvia kokonaisuuksia ovat mm. Lääkehoito, PKV-lääkehoito, Sisätaudit, Psykiatria, Hoitotyön kirjaaminen sekä Kirurgiset sairaudet ja vammat.

– Kaikki 100 verkkokurssiamme tarjoavat täsmätietoa laajasti – voit hankkia omat kokeilutunnuksesi tästä!

Blogin tekstin tarjoaa Skhole. Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.