Skhole Oy - Kasvaja-sertifikaatti 2019 | Skhole

Skholelle Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti

Skhole Oy on saanut Kauppalehden vuoden 2019 Kasvaja-sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat harjoittaneet liiketoimintaa vähintään neljä vuotta, kasvattaneet liikevaihtoaan merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana ja tehneet vähintään 500 000 euron liikevaihdon viimeisimmän vuoden aikana. Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.

Kasvajat_Merkki_2019_50mm_rgb_FI-1

Skholella tunnustus otettiin ilolla vastaan:

“Palvelualalla jatkuva kasvu kertoo siitä, että ollaan tehty oikeita ratkaisuja ja vastattu olemassaolevaan tarpeeseen. Ilman tyytyväisiä asiakkaita ja pitkäaikaisia asiakassuhteita ei kasvuakaan synny.”

kommentoi Skholen toimitusjohtaja Tuomas Lipponen.

“Koulutusalalla digitalisaatio mahdollistaa entistä kehittyneempien palveluiden toteuttamisen, mutta samaan aikaan kustannuspaineet vaikeuttavat uusien investointien toteuttamista.
Täytyy siis löytää tasapaino, jossa tuotetaan uutta sopivassa suhteessa niin että kustannukset pysyvät kuitenkin kurissa. Kehitykseen pitää suhtautua pikamatkan sijaan maratonina.”

Skholen verkkokoulutuspalvelu on tällä hetkellä käytössä yli sadassa sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa sekä ammattilaisorganisaatiossa. Palvelulla on yli 10.000 käyttäjää.

Tutustu Espoon lähimmäispalveluyhdistyksen kokemuksiin Skholen palvelusta.

Lue Coronaria Hoiva Oy:n case-esimerkki Skholen palvelun käytöstä

Tutustu Skholen verkkopalveluun täällä.

Blogin tekstin tarjoaa Skhole. Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.