Skholen oppimisympäristö organisaatiosi omalla ilmeellä | Skhole

Skholen verkkopalvelu organisaatiosi omalla ilmeellä

Tiesitkö, että saat halutessasi Skholen oppimisympäristön käyttöösi oman organisaatiosi graafisella ilmeellä?

Skholen oppimisympäristö voidaan helposti brändätä yrityksesi ilmeen mukaiseksi palvelun nimen, värien, fonttien ja logon osalta. Yrityksen oman ilmeen toteuttaminen on helppoa ja nopeaa. Mikä parasta, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pyytää, ja toteutamme sen puolestasi.

Varaa ilmainen esittely tästä


Skholen verkkopalveluun voit myös vaivattomasti luoda omia materiaaleja, esimerkiksi työntekijöidesi perehdytysmateriaalit. Näin Skholen verkkopalvelu kytkeytyy entistä saumattomammin osaksi yrityksesi sisäisiä järjestelmiä ja toimintamalleja. Kun perehdytysmateriaali opiskellaan Skholen palvelussa, sinulla on tilastojen kautta tarkka käsitys siitä kuka materiaalin on opiskellut ja milloin. Voit myös halutessasi luoda tenttejä toiminnan kannalta kriittisten osa-alueiden yhteyteen ja varmistua siitä, että henkilöstöllä on tarvittava osaaminen hallussa. Uuden työntekijän perehdytys voidaan verkkokoulutuksen avulla aloittaa heti kun rekrytointi on tehty.

Kun perehdytysmateriaali on sähköisessä muodossa, sen ajantasaisuus on helppo tarkistaa. Uudet ohjeistukset ovat välittömästi työntekijöiden käytettävissä, ja Skholen verkkopalvelun avulla voit varmistua siitä, että tieto on myös tavoittanut henkilöstön. Myös henkilöstö hyötyy siitä, että perehdytysmateriaali ja työpaikan käytännöt ovat helposti saatavilla. Perinteisen perehdytyskansion tai intranetin sijaan mieltä askarruttavan asian voi tarkistaa puhelimella tai tabletilla vaikka kotikäynnillä.

Organisaation perehdytysmateriaalit verkossa.
Voit tuoda palveluun esimerkiksi organisaation perehdytysmateriaalit.

Omavalvontasuunnitelma, lääkehoitosuunnitelma, ohjeet sairauspoissaoloihin, palohälyttimen käyttöohje, pelastussuunnitelma. Soveltuvia aiheita on lukuisia.

Materiaalien lisääminen tapahtuu helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta, ja sinulla on käytössä Skholen tuki, kuten aina muutoinkin. Mikäli et halua tai ehdi toteuttaa materiaalien siirtoa tai tuotantoa itse, saat sen myös palveluna. Omien materiaalien lisäksi sinulla on edelleen käytössä Skholen laaja kurssikirjasto, jota voit hyödyntää sellaisenaan tai poimia sieltä soveltuvia osia osaksi omia kurssikokonaisuuksiasi. Oma oppimisympäristö tukee yrityksen ilmettä ja vahvistaa työntantajamielikuvaa koulutus- ja kehitysmyönteisenä toimijana.

Skholen palvelun ilmainen esittely juuri silloin, kun sinulle sopii.

Oma oppimisympäristö vahvistaa työnantajamielikuvaa koulutusmyönteisenä toimijana.
Oma oppimisympäristö vahvistaa työnantajamielikuvaa koulutusmyönteisenä toimijana.

Me Skholella panostamme vahvaan asiakaspalveluun ja autamme sinua onnistumaan palvelun käytössä myös palvelun räätälöinnin osalta. Käyttöohjeiden ja tuen lisäksi voimme pitkän kokemuksen pohjalta kertoa millaisia onnistuneita ratkaisuja muut asiakkaamme ovat palvelun hyödyntämisessä tehneet. Usein juuri nämä “vertaiskokemukset” ovat niitä, joista asiakkaamme kokevat saavansa eniten hyötyä.

Varaa ilmainen esittely, ja käydään läpi miten voisimme auttaa juuri teidän tarpeissanne.

Blogin tekstin tarjoaa Skhole. Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.