Koulutuspalvelu

sote-alan

ammattilaisille

Kaikki lakisääteiset koulutukset ja koulutussuunnitelmat henkilökunnallesi verkossa selkeällä vuosilisenssimaksulla

Skhole tarjoaa hoitotyön parissa toimiville organisaatiolle selainpohjaisen koulutuspalvelun, jossa käyttäjä saa vapaan käyttöoikeuden yli 1 783 luentoon ja sekä 165 hoitoalan kurssiin. Koulutusmateriaalia on laajasti lääkehoidon kursseista käsihygieniaan, podcasteista lääkelaskentaan ja työhyvinvoinnista substanssi-koulutuksiin.

Varaa esittely

Edistä henkilökunnan hyvinvointia ja supista koulutuskustannuksia

Skholen avulla tuet ja sitoutat henkilökuntaasi

Henkilöstö on tärkein voimavaranne, siksi työuupumuksen, sairauslomien sekä työntekijöiden vaihtuvuuden aiheuttamien kustannusten pienentämiseksi kannattaa investoida koulutukseen. Skholen koulutuspalvelulla lisäät työyhteisön hyvinvointia ja tehokkuutta. Koulutuspalvelumme tarjoaa modernin tavan kouluttautua ammatillisesti oman työn ja elämän ehdoilla.

Vapauta aikaasi ja siirry huolettomampaan raportointiin

Skholen vaivattomuus mahdollistaa sen, että saat kaikki koulutuksiin liittyvät pakolliset raportit ja dokumentit yhdellä klikkauksella. Myös koulutussuunnitelmien teko helpottuu ja varmistut henkilökuntasi ammattitaidon kehittymisestä kustannustehokkaasti verkossa.

Tarjoa henkilökunnallesi lääkehoidon teoriakoe sekä alan laaja kurssitarjonta yhden palvelun alta

Vuosilisenssi sisältää sosiaali- ja terveysministeriön Turvallinen lääkehoito -ohjeistuksen mukaiset lääkehoidon teoriakokeet. Lisäksi organisaatiollasi on rajoittamaton pääsy yli 1 783 hoitoalan luentoon sekä 165 hoitoalan kurssiin.

Skhole courses

Rajattomat hoitoalan

lisä- ja täydennyskoulutukset

Skholen hoitoalan koulutuspalvelun laaja ja kattava kurssivalikoima on tuotettu yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Hoitotyön tutkimussäätiö ja Lapin ammattikorkeakoulu.

Sisällöt perustuvat aina viimeisimpään ajankohtaiseen alan tietoon. Sisällön lääketieteellisestä oikeellisuudesta ja laadusta vastaavat lääketieteelliset asiantuntijamme, jotka myös osallistuvat sisällöntuotantoon.

Koulutusmateriaalia monille sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattiryhmille, kuten lähihoitajalle, sairaanhoitajalle, hoiva-avustajalle ja vanhustyön ammattilaiselle.

0
Luentoja yhteensä 2023
0
Tehtyjä kokeita 2023
0
Kursseja yhteensä 2023

Säästä resursseja ja varmista henkilökuntasi ammattitaito kustannustehokkaasti verkossa

Instagram

Helppokäyttöinen

Hoitoalan koulutuspalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja koulutussuunnitelmien teko helppoa myös niille, joille verkkoympäristö on vieraampi. Tarjoamme kaikille organisaatioille jatkuvan tuen koulutuspalvelun käyttöönottoon ja käytön ajaksi. Olemme aina käytettävissä ja tukemassa sinua palvelun käytössä

Kustannustehokas

Kouluta henkilökuntasi verkossa ja säästät rahaa koulutuskustannuksissa sekä matkakustannuksissa. Skholen koulutuspalvelu sisältää rajattoman käyttöoikeuden kaikkeen materiaaliin. Käyttöoikeus koskee myös sopimuskauden aikana julkaistavia uusia sisältöjä sekä erilaisten työkalujen, kuten kokeiden hyödyntämistä. Lisäksi saatavilla on veloituksetta sisällöntuotantotyökalu, joka mahdollistaa myös omien sisältöjen lataamisen alustalle oman organisaation käyttöön.

Reaaliaikainen raportointi

Reaaliaikaiset koulutuksia koskevat dokumentit sekä raportit ovat aina kätevästi saatavilla yhdestä paikkaa. Raportit ovat Valviran vaatimusten mukaiset. Tämä helpottaa hallinnollisia töitä, sillä palvelumme koostaa raportit sinulle automaattisesti ja pääset käsiksi raportteihin missä ja milloin vain.

Näin helposti saat koulutuspalvelun organisaatiosi käyttöön

1.
Varaa esittely

Täytä lomake tästä ja otamme sinuun yhteyttä seuraavan arkipäivän kuluessa. Esittelyssä käymme läpi tarpeesi ja oppimisympäristön mahdollisuudet. Saat myös palvelun testitunnukset käyttöösi.

2.
Sopimukset ja käyttöönotto

Tarvekartoituksen pohjalta laadimme organisaatiosi tarpeita palvelevan sopimuksen. Palvelun käyttöönoton tukemiseen tarjoamme tukihenkilön ja maksuttoman koulutuksen. Tuemme sinua alusta loppuun.

3.
Käyttö ja ylläpito

Palvelun käyttöön tarjoamme jatkuvan tuen ja ylläpidon. Sama palvelun tukihenkilö auttaa sinua käytön aikana ja on arkisin aina tavoitettavissa. Kuulemme myös mielellämme kehitys- ja kurssiehdotuksia.

Miksi asiakkaamme valitsevat Skholen koulutuspalvelun?

icon-training-service-1.svg
Kustannussäästö ja resurssienhallinta
Paikan päällä tapahtuviin koulutuksiin matkustaminen eri puolilta Suomea on kallista ja työlästä. Verkossa tapahtuvan koulutuksen takia erityisiä työvuoro- ja sijaisjärjestelyjä ei tarvitse tehdä. Skholen verkko-opinnot takaavat tehokkaan ajankäytön.
Icon list
Henkilökunnasta huolehtiminen
Henkilökunta kokee uuden oppimisen sekä oman osaamisen syventämisen ja kehittämisen tärkeiksi tekijöiksi työssä jaksamisen kannalta. Omien ammattilaisten koulutus mahdollistaa tuloksellisen, tuottavan ja hyvinvoivan työyhteisön rakentamisen.
Icon list
Henkilökunnan sitouttaminen koulutuksella
Esimiehelle Skholen laaja kurssi- ja koulutusvalikoima tarjoaa helpon tavan vuosittain käytävien kurssien valitsemiseen yhdessä henkilöstön kanssa. Esimies yhdessä hoivapäälliköiden kanssa voi esimerkiksi sopia etukäteen vuoden opintojen painopisteet.

Asiakkaiden suusta

Eeva-Marja Loukola

Johtaja, Kuurojen palvelusäätiö

Eeva-Marja Loukola

Skhole on mitä mainioin tapa tasapuolisten kouluttautumismahdollisuuksien tarjoamiseen sekä organisaation yhteisten koulutustavoitteiden toteuttamiseen, ja myös kustannussäästöt ovat merkittävät.

Harri Hyvärinen

Kehitysjohtaja, Humana lastensuojelupalvelut

Harri Hyvärinen

Skhole tuo mukanaan Humanalle laajasti tarvittua terveydenhuollon osaamista ja ymmärrystä lastensuojelupalveluihin. Skhole on vaivaton, yksinkertainen ja erityisesti helppokäyttöinen.

Elina Konsala

Henkilöstöpäällikkö, Viola-kotiyhdistys ry

Elina Konsala

Skhole soveltuu hienosti täydennyskoulutusalustaksi meidän tarpeisiimme. Me pystymme sen avulla räätälöimään kaikille ammattiryhmille sopivan täydennyskoulutuspaketin kustannustehokkaasti. Yksi oppii katselemalla, toinen lukemalla ja kolmas kuuntelemalla – Skhole soveltuu kaikille.

Asiakkaitamme

Etsitkö muita Skholen palveluita?

Lääkehoidon koulutus
Verkkokurssit ja teoriakokeiden harjoittelu sekä järjestäminen kuuluu Skholen hoitoalan koulutuspalvelun kurssikirjastoon.
Tutustu palveluun
Räätälöity oppimisympäristö'
Organisaatiosi koulutustarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus tiedon jakoon, osaamisen varmistamiseen ja tulosten seurantaan
Tutustu palveluun
Avoimen AMK:n kurssit
Suorita Skholen oppimisympäristössä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja
Tutustu palveluun

Haluatko vapauttaa aikaasi ja varmistaa

henkilökuntasi ammattitaidon

kustannustehokkaasti verkossa?

Autamme mielellämme!

Kartoitetaan tilanteesi yhdessä ilman sitoutumisvelvollisuutta.

Varaa esittely