Lääkeluvat helposti

-palvelu

Hanki ja uusi lakisääteiset lääkeluvat verkossa

Lääkeluvat helposti on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille suunnattu verkkopalvelu lääkelupien hoitamiseksi. Tilaamalla ilmaiset tunnukset kurssille tarjoat organisaationne lääkehoidosta vastaaville ammattilaisille 100 % vapaan pääsyn lääkehoitolupien koulutusmateriaaleihin sekä suorittamisen ja uusimisen mahdollistaviin kokeisiin.

Tilaa ilmaiset tunnukset

Palvelun käyttö ja opiskelu on ilmaista

Maksat vain hyväksytysti suoritetuista lääkelupien teoriakokeista

Laskutuksemme on onnistumisperusteinen. Kustannus suoritustodistuksesta 59 € (alv 0 %) laskutetaan ainoastaan hyväksytyn koesuorituksen myötä. Palvelun käyttöönotto, käyttö ja opiskelu on siis täysin ilmaista.

Vapaa pääsy lääkelupakursseille

Tarjoa hoitoalan henkilökunnallesi stressivapaa tapa suorittaa pakolliset lääkeluvat Skholen avulla. Lääkeluvat helposti on sote-alan ammattilaisille suunniteltu palvelu, joilla lääkeluvat hoituvat huolettomasti, mutta varmasti.

Helppoa ja joustavaa opiskelua

Palvelun sisältö koostuu Skholen lääkehoidon kursseista, niiden itseopiskelutesteistä sekä varsinaisista kokeista. Alustana on luonnollisesti Skholen oma oppimisympäristö, joka mahdollistaa opiskelun aikaan ja paikkaan katsomatta. Video-, ääni- ja tekstimuodossa tuotetut kurssisisällöt ja harjoitustehtävät toimivat verkkoyhteydellä kännykällä, tabletilla tai tietokoneella, joten henkilökunta voi hyödyntää kursseja esimerkiksi työmatkoilla tai vaikkapa yövuoroissa!

Skhole courses

Lääkehoidon kurssit

Skholen lääkehoidon kursseilla käydään läpi kaikki, mitä lääkkeitä annostelevan hoitohenkilökunnan tulee tietää turvallisesta lääkehoidosta.

Skhole course

Skholessa on 22 lääkehoitoon liittyvää kurssia, muun muassa:

 • Suppea lääkehoito
 • Lääkehoito
 • Lääkelaskenta
 • Iv- ja nestehoito
 • Ikääntyneiden lääkehoito
 • Kivunhoito
 • Lääkeaineryhmät
 • PKV-lääkehoito
 • Rokotukset
 • Varfariinihoito
 • Lasten lääkehoito

Ota palvelu käyttöön

1.
Tilaa ilmaiset tunnukset

Voit tilata tunnukset kurssille maksutta kaikille lääkelupia suorittaville tai uusiville ammattihenkilöille organisaatiossasi.

2.
Kouluta

Lääkeluvan suorittaja pääsee video-, audio- ja tekstimuotoisina löytyvien itseopiskelumateriaalien pariin milloin ja missä vain verkkoyhteydellä toimivalla kännykällä, tabletilla tai tietokoneella

3.
Aktivoi koe

Esimies aktivoi suoritettavan kokeen. Hyväksytystä suorituksesta myönnetyn suoritustodistuksen kustannus on 59 € (alv 0 %). Suoritustodistuksen saat ladattua automaattisesti palvelusta.

Asiakkaiden suusta

Eeva-Marja Loukola

Johtaja, Kuurojen palvelusäätiö

Eeva-Marja Loukola

Skhole on mitä mainioin tapa tasapuolisten kouluttautumismahdollisuuksien tarjoamiseen sekä organisaation yhteisten koulutustavoitteiden toteuttamiseen, ja myös kustannussäästöt ovat merkittävät.

Harri Hyvärinen

Kehitysjohtaja, Humana lastensuojelupalvelut

Harri Hyvärinen

Skhole tuo mukanaan Humanalle laajasti tarvittua terveydenhuollon osaamista ja ymmärrystä lastensuojelupalveluihin. Skhole on vaivaton, yksinkertainen ja erityisesti helppokäyttöinen.

Elina Konsala

Henkilöstöpäällikkö, Viola-kotiyhdistys ry

Elina Konsala

Skhole soveltuu hienosti täydennyskoulutusalustaksi meidän tarpeisiimme. Me pystymme sen avulla räätälöimään kaikille ammattiryhmille sopivan täydennyskoulutuspaketin kustannustehokkaasti. Yksi oppii katselemalla, toinen lukemalla ja kolmas kuuntelemalla – Skhole soveltuu kaikille.

Asiakkaitamme

Etsitkö muita Skholen palveluita?

Hoitoalan koulutuspalvelu
Skhole tarjoaa hoitoalan organisaatioille digitaalisen koulutuspalvelun, jossa henkilökunta voi suorittaa kaikki pakolliset koulutukset. Kokeile ilmaiseksi!
Tutustu palveluun
Räätälöity oppimisympäristö
Organisaatiosi koulutustarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus tiedon jakoon, osaamisen varmistamiseen ja tulosten seurantaan
Tutustu palveluun
Avoimen AMK:n kurssit
Suorita Skholen oppimisympäristössä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja
Tutustu palveluun

Hoidetaan kuntoon organisaatiosi lakisääteiset lääkeluvat helposti ja edullisesti

Tilaa ilmaiset kurssiavaimet täyttämällä oheinen lomake. Laskutus on onnistumisperusteinen ja hyväksytystä kokeesta myönnetyn suoritustodistuksen kustannus 59 € (alv 0 %) laskutetaan jälkikäteen.

Olen lukenut ja ymmärtänyt palveluehdot