Lääkeluvat helposti
-palvelu

Hanki ja uusi lakisääteiset lääkeluvat verkossa

Lääkeluvat helposti on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille suunnattu verkkopalvelu lääkelupien hoitamiseksi. Tilaamalla ilmaiset tunnukset kurssille tarjoat organisaationne lääkehoidosta vastaaville ammattilaisille 100% vapaan pääsyn lääkehoitolupien koulutusmateriaaleihin sekä suorittamisen ja uusimisen mahdollistaviin kokeisiin.

Tilaa ilmaiset tunnukset

Lääkeluvat helposti -palvelu kuuluu automaattisesti Skholen hoitoalan koulutuspalvelun kurssikirjastoon. Kokonaisvaltainen koulutuspalvelumme tukee henkilökuntasi hyvinvointia ja pienentää koulutuskustannuksia.

Palvelun käyttö ja opiskelu on ilmaista

Skholen avulla tuet ja sitoutat henkilökuntaasi

Henkilöstö on tärkein voimavaranne, siksi työuupumuksen, sairauslomien sekä työntekijöiden vaihtuvuuden aiheuttamien kustannusten pienentämiseksi kannattaa investoida koulutukseen. Skholen koulutuspalvelulla lisäät työyhteisön hyvinvointia ja tehokkuutta. Koulutuspalvelumme tarjoaa modernin tavan kouluttautua ammatillisesti oman työn ja elämän ehdoilla.

Vapauta aikaasi ja siirry huolettomampaan raportointiin

Skholen vaivattomuus mahdollistaa sen, että saat kaikki koulutuksiin liittyvät pakolliset raportit ja dokumentit yhdellä klikkauksella. Myös koulutussuunnitelmien teko helpottuu ja varmistut henkilökuntasi ammattitaidon kehittymisestä kustannustehokkaasti verkossa.

Tarjoa henkilökunnallesi lääkehoidon teoriakoe sekä alan laaja kurssitarjonta yhden palvelun alta

Vuosilisenssi sisältää sosiaali- ja terveysministeriön Turvallinen lääkehoito -ohjeistuksen mukaiset lääkehoidon teoriakokeet. Lisäksi organisaatiollasi on rajoittamaton pääsy yli 1 783 hoitoalan luentoon sekä 165 hoitoalan kurssiin.
Skhole courses

Lääkehoidon kurssit

Skholen lääkehoidon kursseilla käydään läpi kaikki, mitä lääkkeitä annostelevan hoitohenkilökunnan tulee tietää turvallisesta lääkehoidosta.

Skhole courses

Skholessa on 16 lääkehoitoon liittyvää kurssia, muun muassa:

 • Suppea lääkehoito
 • Lääkehoito
 • Lääkelaskenta
 • Iv- ja nestehoito
 • Ikääntyneiden lääkehoito
 • Kivunhoito
 • Lääkeaineryhmät
 • PKV-lääkehoito
 • Rokotukset
 • Varfariinihoito
 • Lasten lääkehoito

Ota palvelu käyttöön

1.
Tilaa ilmaiset tunnukset
Voit tilata tunnukset kurssille maksutta kaikille lääkelupia suorittaville tai uusiville ammattihenkilöille organisaatiossasi.
2.
Kouluta
Lääkeluvan suorittaja pääsee video-, audio- ja tekstimuotoisina löytyvien itseopiskelumateriaalien pariin milloin ja missä vain verkkoyhteydellä toimivalla kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.
3.
Aktivoi koe
Esimies aktivoi suoritettavan kokeen. Hyväksytystä suorituksesta myönnetyn suoritustodistuksen kustannus on 59 € (alv 0 %). Suoritustodistuksen saat ladattua automaattisesti palvelusta.

Asiakkaiden suusta

Eeva-Marja Loukola

Johtaja, Kuurojen palvelusäätiö

Eeva-Marja Loukola

Skhole on mitä mainioin tapa tasapuolisten kouluttautumismahdollisuuksien tarjoamiseen sekä organisaation yhteisten koulutustavoitteiden toteuttamiseen, ja myös kustannussäästöt ovat merkittävät.

Harri Hyvärinen

Kehitysjohtaja, Humana lastensuojelupalvelut

Harri Hyvärinen

Skhole tuo mukanaan Humanalle laajasti tarvittua terveydenhuollon osaamista ja ymmärrystä lastensuojelupalveluihin. Skhole on vaivaton, yksinkertainen ja erityisesti helppokäyttöinen.

Elina Konsala

Henkilöstöpäällikkö, Viola-kotiyhdistys ry

Elina Konsala

Skhole soveltuu hienosti täydennyskoulutusalustaksi meidän tarpeisiimme. Me pystymme sen avulla räätälöimään kaikille ammattiryhmille sopivan täydennyskoulutuspaketin kustannustehokkaasti. Yksi oppii katselemalla, toinen lukemalla ja kolmas kuuntelemalla – Skhole soveltuu kaikille.

Asiakkaitamme

Etsitkö muita Skholen palveluita?

Hoitoalan koulutuspalvelu
Skhole tarjoaa hoitoalan organisaatioille digitaalisen koulutuspalvelun, jossa henkilökunta voi suorittaa kaikki pakolliset koulutukset. Kokeile ilmaiseksi!
Tutustu palveluun
Räätälöity oppimisympäristö
Organisaatiosi koulutustarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus tiedon jakoon, osaamisen varmistamiseen ja tulosten seurantaan
Tutustu palveluun
Avoimen AMK:n kurssit
Suorita Skholen oppimisympäristössä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja
Tutustu palveluun

Hoidetaan kuntoon organisaatiosi lakisääteiset lääkeluvat helposti ja edullisesti

Tilaa ilmaiset kurssiavaimet täyttämällä oheinen lomake. Laskutus on onnistumisperusteinen ja hyväksytystä kokeesta myönnetyn suoritustodistuksen kustannus 59 € (alv 0 %) laskutetaan jälkikäteen.

Olen lukenut ja ymmärtänyt palveluehdot